Autoverhuur Kopenhagen

4.6 / 5

Gebaseerd op 805 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Kopenhagen
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Kopenhagen huurauto - reisinformatie

Kopenhagen Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Kopenhagen. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Kopenhagen en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Kopenhagen Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Kopenhagen over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Kopenhagen. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Kopenhagen.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Kopenhagen. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken, ligt op de kusteilanden Zeeland en Amager. De Öresund-brug verbindt het met Malmö in het zuiden van Zweden. Indre By, het historische centrum van de stad, omvat Frederiksstaden, een rococo-wijk uit de 18e eeuw, de thuisbasis van het Amalienborg-paleis van de koninklijke familie. In de omgeving vindt u het Christiansborg-paleis en het renaissancekasteel van Rosenborg, omgeven door tuinen

Kopenhagen is een prachtige stad die zich onderscheidt door zijn grachten, de fietscultuur, een gezonde economie en gelukkige lokale bewoners. Dankzij de kortere werkdagen, gratis collegegeld, meer vakantiedagen en persoonlijke betrokkenheid, staat het momenteel bekend als de gelukkigste stad ter wereld.

Kopenhagen is het toppunt van Scandi-cool. Modernistische lampen lichten nieuwe Scandinavische tafels op, bruggen bruisen van fietsforenzen en oogverblindende bewoners duiken in ongerepte waterwegen. Kopenhagen is uitgegroeid van een dinerkonink tot een culinaire krachtpatser. De Deense hoofdstad claimt niet minder dan 15 met een Michelin-ster bekroonde restaurants, meer dan enige andere Scandinavische hoofdstad.

Subchefs van verschillende spraakmakende keukens hebben de afgelopen jaren hun eigen vleugels uitgeslagen en hebben een reeks spannende nieuwe restaurants geopend waar culinaire expertise gepaard gaat met een betaalbaarder prijskaartje. Een golf van eetgelegenheden in de stad platteert pure, biologische producten uit hun eigen kassen, tuinen en boerderijen. Tussen hen is New Nordic non-conformist Noma reïncarnatie. Vreemd genoeg

Als mensen redding zoeken, kijken ze altijd naar Kopenhagen. De geboorteplaats van architect Jan Gehl - een van 's werelds toonaangevende duurzame stedenbouwkundige autoriteiten - staat consequent bovenaan de leefbaarheidslijsten van de wereld met de Deense hoofdstad. Dit is tenslotte een van de groenste, schoonste en meest welvarende stadscentra ter wereld, een stad waar fietsen een populaire transportbestemming is.

Het culturele aanbod in Kopenhagen is levendig en divers. Snuffel rond in koninklijke paleizen vol met blauwbloedige juwelen en sculpturen, ga op in de grootste collectie Deense schilderijen uit de Gouden Eeuw of kom dichterbij

Kopenhagen is misschien de geboorteplaats van de moderne Scandinavische keuken - de culinaire trend die voorstander is van hyperlokale, seizoensgebonden ingrediënten - maar de referenties voor voedsel gaan veel verder dan fermentatie, foerageren en koken van boer tot bord. Hier vind je een van de meest opwindende en diverse eetscènes ter wereld, dus onze lijst met de beste restaurants in Kopenhagen biedt iets voor bijna elke klus.

De Deense keuken had niet echt impact op het internationale toneel tot een nieuwe generatie chef-koks naar de restaurants van het publiek, zoals Noma, werd gebracht. Er is een grote verscheidenheid aan restaurants in Kopenhagen, die alles serveren, van verfijnde gerechten tot traditionele, huisgemaakte gerechten, maar als je je afvraagt wat je precies moet eten in Kopenhagen, dan zijn er veel Deense gerechten die constant op het menu staan.

In Kopenhagen ben je nooit ver van een strand en in de vele centraal gelegen havenbaden kun je in de zomer zelfs zwemmen. Hoewel Amager Beach Park 4,6 kilometer wit zandstrand biedt, zijn er vijf bassins bij Islands Brygge Harbor Bath. Openlucht baden midden in het stadscentrum.

Huurauto handleiding vergelijkt de huurtarieven van Kopenhagen. We hebben te maken met verschillende autoverhuurbedrijven en we garanderen de prijs van de voertuigen. U kunt op deze manier een huurauto krijgen die het beste bij u past en tegen een goede prijs. Huurauto-gids biedt huurauto's op meer dan 35.000 locaties, op alle grote luchthavens, steden en treinstations.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Kopenhagen

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Kopenhagen

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Kopenhagen:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.7 (121)
  Vanaf $ 277 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.8 (119)
  Vanaf $ 374 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 140 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 105 /dag

Kaart met huurauto locaties in Kopenhagen

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Kopenhagen.

Locaties in Kopenhagen

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Kopenhagen:

Andere autoverhuur locaties in Kopenhagen

Wij bieden de volgende Kopenhagen autoverhuur locaties

Huurauto Beoordelingen

9.47 / 10 Aantal beoordelingen: 103